Dobré ráno, Metodiko!

Někteří z Vás možná zaznamenali (tedy pokud učíte až např. od deseti a ráno si na rozehřátí pouštíte televizi), že projekt Metodika II dostal dnes prostor ve Snídani s Novou. Já a Zdeněk Slejška jsme ve dvou cca čtyřminutových vstupech představili projekt Metodika II a právě probíhající regionální konference.

Že to bylo představení jak z rychlíku (možná spíš z TGV) je asi jasné. Že většina učitelů má mezi 7:45 a 8:30 úplně jiné starosti než sledovat Snídani s Novou, také. Přesto jsme za příležitost vystoupit v televizi velmi vděční – ono čím více bude o projektu slyšet nejen na poli odborně veřejném, tím lepší bude naše pozice při vyjednávání např. se  státními i nestátními institucemi, médii, sponzory i potenciálními partnery.

Projekt Metodika II má za sebou téměř rok fungování. Další dva roky jsou před námi. Během nich musíme přijít s modelem udržitelnosti portálu i bez peněz z Evropské unie. A v našem (českém) prostředí investoři raději vstupují do zavedených, úspěšných a mediálně známých aktivit… Tak nám držte palce, ať jsme v brzké době i mediálně známí:).